Yhteystiedot

Kuka on Kryptokansalainen? Kryptokansalainen on kryptovaluuttoihin keskittynyt sivusto, joka tarjoaa informaatiota selkeässä muodossa ja suomen kielellä.

Bitcoinissa ja muissa kryptovaluutoissa ei ole kyse pelkästä nopeasta rikastumisesta vaan taustalla on myös pyrkimys luoda vaihtoehto keskitetylle, pienen eliitin hallussa olevalle ja eriarvoistavalle pankkijärjestelmälle. Pohjimmiltaan kyse on vapaudesta.

Onko sinulla parannusehdotuksia tai kommentteja? Voit jättää viestin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Kiitos.

Yhteydenotot: info [at] kryptokansalainen.fi

Disclaimer

Kryptokansalainen ei anna sijoitusvinkkejä. Sivuston tarkoitus on jakaa informaatiota kryptovaluutoista suomen kielellä. Kryptovaluutat ovat hyvin korkean riskin sijoituskohde, ja monet tunnetut projektit menettivät yli 95% arvostaan vuosien 2018-2019 aikana.

Jos sijoitat rahaa kryptovaluuttoihin, tutustu huolella sijoituskohteeseesi ennen ostopäätöstä. Ota selvää kryptovaluuttoihin liittyvästä teknologiasta sekä yksittäisen projektin nykytilasta ja kurssikehityksestä. Muista myös, että kryptovaluuttojen myyntituotot ovat veronalaista tuloa. Tutustu Suomen virtuaalivaluuttoja koskevaan verolainsäädäntöön tästä linkistä.

Suomalaisia some-kanavia