Yhteystiedot

Kuka on Kryptokansalainen? Kryptokansalainen on suomalainen veronmaksaja, tekniikan insinööri ja pienyrittäjä. Olen aina ollut kiinnostunut sijoittamisesta arvopapereihin ja osakkeisiin, mutta viime aikoina olen keskittynyt kryptovaluuttaan.

Bitcoinissa ja muissa kryptovaluutoissa ei ole kyse pelkästä nopeasta rikastumisesta vaan taustalla on myös pyrkimys luoda vaihtoehto keskitetylle, pienen eliitin hallussa olevalle ja eriarvoistavalle pankkijärjestelmälle. Pohjimmiltaan kyse on vapaudesta.

Onko sinulla parannusehdotuksia tai kommentteja? Voit jättää viestin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Kiitos.

Yhteydet: kryptokansalainen@gmail.com

Mikäli haluat tarjota kupillisen kahvia ja tukea Kryptokansalainen-sivuston toimintaa, voit lähettää coineja seuraaviin osoitteisiin:

Bitcoin(BTC): 1LVhfCkmLZpLd1SaVf9rad6DXMFs7ftwU7
Litecoin(LTC): Lae36Ar4yAkr8D6qChEiiKDmAeZcyRT7oj
Ethereum(ETH): 0x9fc734a4ab369f68781470224823eaf33f692b5a

Kuva orangista sademetsässä ja Cut Conflict Palm Oil - teksti

20% kaikista lähetyistä varoista lahjoitan lyhentämättömänä luonnon- ja uhanalaisten eläinten suojeluun. Ensimmäinen avustuskohde on Cut Conflict Palm Oil -projekti, joka taistelee laittomia palmuöljyplantaaseja vastaan Malesiassa ja Indoneesiassa. Erityisesti Sumatran saarella tilanne on erittäin vaikea ja laittomasti hakatut sademetsät toimivat yhtenä viimeisistä turvapaikoista muun muassa Sumatran sarvikuonolle, Sumatran tiikerille ja orankeille.