Bitcoin-voittojen kotiutus Coinbasesta

Kryptovaluuttasijoitusten voittojen kotiuttaminen Coinbasessa

Tässä artikkelissa annan yksityiskohtaiset ohjeet, kuinka kotiutat voittosi Coinbasen tililtä.

Oletetaan, että olet sijoittanut Bitcoiniin Coinbasessa ja haluat palauttaa voitot takaisin tilillesi. Se tapahtuu näin:

Kirjaudu sisään Coinbase tilillesi, valitse yläreunan valikosta Buy/Sell, Valitse Sell-välilehti, Valitse Deposit To -valikosta EUR wallet ja kirjoita alle kuinka paljon Bitcoinejasi haluat vaihtaa takaisin euroiksi. Vasemmalla puolella näet yksityiskohdat kauppaan liittyen, sekä Coinbasen kulut transaktiosta.

Hyväksyt vaihdon klikkaamalla vihreän nuolen osoittamaa: Sell Bitcoin Instantly -painiketta.

Kuva miten voittojen kotiutus tapahtuu

Seuraavaksi sinun tulee vahvistaa myynti klikkaamalla nuolen osoittamaa Confirm Sell -painiketta.

Kun olet vaihtanut Bitcoinit euroiksi, valitse yläreunasta Accounts-välilehti. Scrollaa alas listaa, valitse EUR wallet ja klikkaa Withdraw-painiketta.

Seuraavaksi sinulta kysytään mille tilille haluat palauttaa varat. Mikäli sinulle ei ole vahvistettua pankkitiliä liitettynä Coinbaseen, uskon sivuston tarjoavan sinulle mahdollisuutta tässä vaiheessa. Ohjeet joita voit soveltaa tilin linkkittämiseen löytyvät tämän linkin kautta.

Mikäli sinulla on jo vahvistettu tili Coinbasessa, etsi se Withdraw to -listasta, syötä summa jonka haluat palauttaa ja klikkaa continue.

Klikkaamalla vielä kerran Confirm, vahvistat tilisiirron.

Varojen siirto tilillesi on nyt vahvistettu.

Tässä vielä kuvakaappaus nettipankistani. Coinbasen SEPA-maksu on tullut perille aikatalulun mukaisesti. 15 sentin ero johtuu Coinbasen ilmoittamasta 15 sentin suuruisesta tilisiirron palvelumaksusta.

Voittojen kotiutus pankkitilille Coinbasesta.

Onneksi olkoon, olet juuri palauttanut voitot tilillesi.

Kun palautat voittoja tilillesi, tulee niistä maksaa virallisen kaavan mukaan myös verot. Verohallinnon tulkinnan mukaan virtuaalivaluuttojen arvonnousu realisoituu verotettavaksi silloin, kun virtuaalivaluutta vaihdetaan takaisin oikeaan valuuttaan. Voit perehtyä kryptovaluuttojen verotukseen täällä. Pääomatuloveroja maksetaan 30% alle 30 000 euron voitoista ja yli menevästä osasta 34%. Voit tehdä ilmoituksen verottajalle netissä täydentämällä vuosittain toimitettavaa esitäytettyä veroilmoitusta. Ota huomioon, että verotuslainsäädäntö voi muuttua kryptovaluuttojen osalta nopeasti.

Mikäli tästä artikkelista oli sinulle hyötyä, voit tukea Kryptokansalainen-sivuston toimintaa lähettämällä coineja seuraaviin osoitteisiin:

Bitcoin(BTC): 1LVhfCkmLZpLd1SaVf9rad6DXMFs7ftwU7
Litecoin(LTC): Lae36Ar4yAkr8D6qChEiiKDmAeZcyRT7oj
Ethereum(ETH): 0x9fc734a4ab369f68781470224823eaf33f692b5a

Kuva orangista sademetsässä ja Cut Conflict Palm Oil - teksti

20% kaikista lähetyistä varoista lahjoitan lyhentämättömänä luonnon- ja uhanalaisten eläinten suojeluun. Ensimmäinen avustuskohde on Cut Conflict Palm Oil -projekti, joka taistelee laittomia palmuöljyplantaaseja vastaan Malesiassa ja Indoneesiassa. Erityisesti Sumatran saarella tilanne on erittäin vaikea ja laittomasti hakatut sademetsät toimivat yhtenä viimeisistä turvapaikoista muun muassa Sumatran sarvikuonolle, Sumatran tiikerille ja orankeille.